Киев наложи санкции на руски фирми и стотици физически лица

0
Спортни звезди и дъщерята на Сергей Шойгу са в черния списък
Спортни звезди и дъщерята на Сергей Шойгу са в черния списък Снимка: Личен архив

Спортни звезди и дъщерята на Сергей Шойгу са в черния списък

Украйна добави руски компании и стотици физически лица към списъка си със санкции, докато войната на Москва срещу страната продължава, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Засегнати са повече от 240 фирми са засегнати, включително интернет компаниите "Яндекс" и "ВК", става ясно от указ на украинския президент Володимир Зеленски.

Дъщерята на руския министър на отбраната Сергей Шойгу - Ксения Шойгу, също е включена в списъка на попадналите под санкции заедно с над 400 лица, сред които има и известни спортни имена както от Русия, така и от Беларус.

Санкционираните от Киев лица не могат повече да правят бизнес в Украйна, нито да влизат в страната. Активите, притежавани от тях в Украйна, ще бъдат замразени, въпреки че санкциите в много отношения са символични, посочва ДПА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари