Катя Илиева: Новите снимките с Борисов още повече ни погнусяват от това, какво сме търпели 12 години!

2
Целта е да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”, смята главният редактор на "Фрог Нюз"
Целта е да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”, смята главният редактор на "Фрог Нюз" Снимка: БСТВ

Целта е да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”

"Скандалите, свързани с машините за гласуване и скандалите със снимките, като че ли са между другото и може би донякъде с цел да заглушат тази огромна гигантска афера за ”Хемус”, която си мисля, че дори и българският народ в момента не може да осъзнае и не може да си представи, че такова нещо може да се случи. Снимките не показват нищо ново, освен, че още повече ни погнусяват от това, което сме търпели 12 години."

Това заяви главният редактор на "Фрог Нюз" Катя Илиева в коментар за новите снимки от спалнята на Бойко Борисов в "Крум Савов Live" по Телевизия 7/8.

"Имам някакви догадки за появата на новите снимки от спалнята на Борисов точно сега. Мисля, че доминацията на всичко е скандалът за магистрала "Хемус", разкритията на служебния кабинет, Бойко Рашков и, разбира се, на министъра на регионалното развитие. Защото някой се е опитал да накара българския народ три пъти да си плати тази магистрала и така или иначе както виждаме, тя трудно би могла да стане, при все, че проектите са били тя да мине през свлачищни райони, райони, които не са отчуждени, райони, които са спорни и така нататък. Тоест, като че ли там, за където е била планирана да мине тази магистрала, това не е възможно да се случи", заяви тя.

"Милионите от саковете, все още нямаме отговори в чии джобове са изтекли тези пари, от кои банки са теглени и така нататък. Мисля си, че е много лесно прокуратурата, ако реши, ще го установи, защото знаем, че тя е показала и е дала пример, че когато иска да работи, тя работи с цялата сила и мощ. Сега обаче нещо се ушушква, както по много много други теми, разбира се", каза още журналистката..

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари