Катастрофа на кръстовището на магазин "Джъмбо"

0

Двама са леко ранени при пътни инциденти вчера в Русе

На 27 юни около 15:50 часа на първокласен път I - 2 (Русе - Варна), в района на км 12+200 - кръстовище с път към кв. "Средна кула" е възникнал пътен инцидент с две превозни средства. Лек автомобил „Форд Мондео“, управляван от 41-годишна жена, при навлизане в кръстовището от пътя без предимство /от кв. Средна кула/ и при наличие на пътен знак Б-2, не пропуска движещия се по пътя с предимство /в посока Разград/ товарен автомобил „Фиат Добло“ с водач на 49 г. и се сблъскват.

В резултат на удара са причинени материални щети по двете МПС и е пострадала водачката на форда, която след преглед в болница „Канев“ е диагностицирана като леко ранена - разкъсно контузна рана на глава. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция по административен ред. Пробите на водачите за алкохол са показали отрицателен резултат.

На 27 юни около 11:50 часа на кръгово кръстовище бул. "Липник" и бул. "Цар Освободител", е пострадал мотопедист, който е бил блъснат от лек автомобил. Колата с марката „Рено“, управлявана от жена на 40 г., е навлязла в кръстовището при наличие на знак Б-1, без да пропусне движещия се по него мотопед „Пежо“ с водач на 26 г., в резултат на което се сблъскват и мотопедистът е пострадал с контузия на десен крак. След преглед в болницата мъжът е бил освободен. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни. Инцидента е документиран по административен ред от екип пътни полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Боже, Боже!
    Каква изненада! Кой да предположи,че на това кръстовище ще се случи ПТП!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари