Катастрофа на кръговото в Бяла

0
34-годишен мъж с алкохол в кръвта е изгубил контрол над автомобила
34-годишен мъж с алкохол в кръвта е изгубил контрол над автомобила

На 16.01.2017 г. около 01:40 часа е получен сигнал за настъпило ПТП в гр. Бяла, на кръгово кръстовище образувано между пътя гр. Велико Търново - гр. Русе и второстепенния път гр. Бяла - гр. Попово.

На мястото на произшествието установяват лек автомобил "Мерцедес", с врачански регистрационен номер, като в него на мястото на водача се е намирал И.Д. на 34 години от гр. Козлудуй, обл. Враца. Същият е бил без наранявания, а по автомобила е имало нанесени материални щети. И.Д. е заявил пред служителите, че е изгубил контрол върху автомобила при навлизането в кръговото кръстовище и е преминал през бордюра на кръстовището, след което е напуснал пътното платно и е навлязъл във вътрешността на затревената площ в кръговото. И.Д. е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и пробата му е отчела над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух.

На същият е издаден талон за изпращане на медицинско изследване. Водачът е дал кръвна проба, която потвърждава наличието на алкохол. По случая е образувано бързо производство по чл. 343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари