Катастрофа на булевард "Христо Ботев"

3

Леки автомобили се удариха на кръстовището между кварталите "Чародейка" и "Дружба"

Катастрофа на булевард "Христо Ботев" стана в Русе по обед.

Два леки автомобила се удариха на кръстовището между кварталите "Чародейка" и "Дружба". По данни на очевидци едната кола е със старозагорска регистрация, а другият автомобил е таксиметров.

Вероятната причина е неработещата светофарна уредба поради профилактика на тока.

Няма информация за пострадали. Инцидентът се размина само с материални щети.

Потребители в социалните мрежи се хванаха на бас колко инцидента ще станат в района: "Светофарът на печатни не работи, приемам залози колко ПТП-та ще има до края на деня".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    daskal
    Запитайте се друго... Как е възможно на това натоварено кръстовище в европейски град светофарите да не работят ЦЯЛ ДЕН?! И никой да не си мръдне пръста - ни общински, ни държавни институции! ЦЯЛ ДЕН!!!
  • 5
    16
    Балканеца
    Е как ше сложат регулировчик и за какво да го слагат? То по улиците 80% малоумници, те знаят в коя лента да се движат, нито как да се престрояват, ти за регулиравчик... Трабва такъв с табели "Тръгни","Спри".. като за малоумници.
  • 4
    15
    До 10 и 12
    Спомнете си, господа, едно 30 години назад във времето. Не беше ли задължително да се застраховаш при яките момчета, когато ти почукат на вратата? Само и само да опазиш здравето на теб и на семейството си? Сега е същото, само дето не те пребиват с бухалки ами ако си участник в ПТП и нямаш ГО застрахователя на другия участник ще те осъди до дупка и тогава тежко ти и горко....
  • 6
    14
    до 13
    Крият се в храстите.
  • 9
    13
    18
    А къде спи КАТ и регулировчиците ?!?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари