Късметлия намери часовник за 300 000 лева на плажа в Слънчев бряг

4
Това е най-ценният предмет, открит от иманяри през тази година
Това е най-ценният предмет, открит от иманяри през тази година Снимка: Dunavmost / Архив

Това е най-ценният предмет, открит от иманяри през тази година

Златен часовник "Ролекс Дайтона", на стойност близо 300 хиляди лева, е най-новото откритие на иманяри по българските плажове. Часовникът е открит на централния плаж на Слънчев бряг от начинаещ иманяр в края на септември.

Това е най-ценният предмет, открит от иманяри през тази година. Лимитираният модел не може да се намери толкова лесно и за него се чака с години.

Освен часовника, иманярите откриват и други ценни предмети по българските плажове. През последните години са открити скъпи часовници, златни гривни, диамантени обици и дори диамантена огърлица.

В курортното градче Лозенец е открита диамантена огърлица на рускиня - съпруга на олигарх. Огърлицата е била върната на собственичката си, а човекът, който я е открил, е бил щедро възнаграден.

Понякога се изравят и ценни предмети, престоели в пясъка с години. Преди седмици иманяр открил на плажа в Китен портфейл с евробанкноти и монети. Годината на изгубването се установила по намерените в портфейла календарче и карта с чип за влизане в хотела.

Макар парцелирането на райони да се отрича, публична тайна е, че районите са строго разпределени между иманярите. Това се прави, за да се избегнат конфликти и да се гарантира, че всеки има достъп до равни възможности за откриване на ценни предмети.

Иманярството е популярна дейност по българските плажове. Всеки лято хиляди хора се заемат с търсене на ценни предмети в пясъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    варненец
    реплика за 300 лв от olx....работата е ясна :)
  • 13
    1
    чак пък
    с часовник за 300К точно в БГ ще иде на плаж
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари