Къща изгоря при пожар в Русе

6
По предварителна информация най-вероятната причина за възникване на пожара са електрическите жици, захранващи къщата
По предварителна информация най-вероятната причина за възникване на пожара са електрическите жици, захранващи къщата Видео: Русе Медиа

Пожар избухна около 15:30 часа в къща под Сарайския мост в Русе

Огнеборците са на място и извършват гасене, предаде Русе Медиа.

По предварителна информация най-вероятната причина за възникване на пожара са електрическите жици, захранващи къщата. Според собственика, който се е намирал в дома си в момента на инцидента, огънят е тръгнал оттам.

На място са изпратени два екипа на пожарната, като се наложи да се използва и тежка техника от съседни строителни обекти, за да се разбута огнището. Домът е бил пълен с множество горими материали, струпани на едно място, за което съседите са подавали сигнал към община Русе. Основното им притеснение е било, че ако възникне пожар, ще пострадат и техните домове.

Заради пожара се е наложила евакуацията на майка с дете и възрастна жена от съседен имот, пострадал е и товарен автомобил, паркиран до мястото на огъня. Пожарникарите са се забавили, тъй като на място са изчаквали екип на Енергото да дойде и да спре тока, за да започнат гасенето. Накрая са решили на свой риск, с опасност за живота си, да не ги чакат, а да действат по потушаване на огъня.

Къщата е изгоряла напълно, а обитателите ѝ остават без покрив над главата си. Причините се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    KIRO
    NA ASEN MU NAMERIHA MUJKATA G TOCHKA VUV VARNA
  • -4
    3
    KOPTORISTAN
    V BALKANCINK TURSQT UBITATELI
  • 8
    2
    Радост
    Не е изгоряла къща, а част от нерегламентирано сметище на клошари . И двамата обитатели има къде да живеят! Изгоря част от боклука им, съседни 2 имота бяха засегнати и 2 автомобила
  • 0
    1
    фасфга
    прометей Ви донесе огън , Никито ток,а то ко стана
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари