Къща горя в центъра на Русе

0
Съседите разказаха, че въпросният имот на бул. “Съединение“ се пали за втори път
Съседите разказаха, че въпросният имот на бул. “Съединение“ се пали за втори път Видео: Русе Медиа

Съседите разказаха, че въпросният имот на бул. “Съединение“ се пали за втори път

Къща пламна този следобед в центъра на Русе. Сигналът е подаден около 15:30 часа от съседите. На мястото на инцидента бяха изпратени три пожарни, екипи на Спешна помощ и полицията.

Съседите разказаха, че въпросният имот на бул. “Съединение“ се пали за втори път. Той има няколко собственици и къщата е изоставена необитаема и без поддържка. Последните няколко години там са се самонастанявали както ромски фамилии, така и бездомници. Нееднократно съседите са подавали сигнали с молба за съдействие от Общината, информира Русе Медиа.

Преди месец и половина пак писах писмо до общината, че влизат клошари. Собствениците не са заинтересовани да си оправят имота, трябва да се намеси общината, а не да се чака да стане някаква злополука“, казва съседът Петър Николов.

Огнеборците успяха да локализират пламъците и да предотвратят разпространението към съседните имоти. Причините за пожара се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    град Русе
    Тези изгнили тухлени кочини са за събаряне. Така наречените собственици ако не се интересуват от имота си си има законови уредби . Една постройка от този некачествен тип ако не се поддържа се събаря от само себе си. Това са фактите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари