Касапите от „Ислямска държава” се надъхват с конски дози дрога

0
Градът е заринат от огромен брой използвани спринцовки
Градът е заринат от огромен брой използвани спринцовки

В момента в сирийските провинции Хама и Идлиб се водят ожесточени боеве.

С подкрепата на руската авиация правителствените войски са успели да освободят от терористите няколко населени пункта и да унищожат значителен брой укрепени позиции на бойците. Според очевидци, град Мурек в провинция Хама, в която доскоро се водеха ожесточени боеви, вече е заприличал на град призрак. Навсякъде има напълно разрушени от оръдията и автоматните откоси сгради, изоставени вещи от мирни граждани, които екстрено са напускали домовете си, и огромни камари използвани спринцовки, с помощта на които терористите от „Ислямска държава” подсилват своята кръвожадност, като се друсат с конски дози наркотици, пише Блиц.

В момента цялата тази територия се намира под контрола на правителствените войски, които уверено се движат по посока на Дамаск северно от Алепо. Бойците не спират опитите да си върнат града.

Благодарение на успешната операция на руските ВКС линията на фронта се измести към границите на провинция Идлиб. Руската авиация принуди бойците панически да напускат завзетите руски градове.

Далекобойността на 130-милиметровите оръдия достига до 30 км. Това дава възможност да се стреля по градовете Су-кейк, Ал-Тамана и Хан-Шейхун. Отстъпващите ислямисти са се установили точно там.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари