Каруцар ухапа полицай заради конски изпражнения

0
Каруцар ухапа полицай заради конски изпражнения

С нетрадиционен случай се сблъскаха магистратите от районния съд в Мездра.

Те трябваше да заседават по случай с буйстващ мъж, който захапал полицай в центъра на града. Канибалската проява се случила преди дни, съобщи konkurent.bg.

Полицаи съборили по очи мъжа, който ги обиждал и буйствал. В основата на всичко били конски изпражнения, които ченгетата забелязали пред местната пощенска станция.

Подсъдимият обяснил, че докарал майка си до пощата, за да си вземе пенсията. Когато жената влязла вътре, той отишъл до горското стопанство, за да получи разрешително за сеч. Половин час по-късно го засекли полицаите и го попитали дали конят, който е пред пощата, е негов, тъй като имало конски изпражнения, които трябвало да бъдат почистени.

Мъжът отговорил, че не е негов. По думите на пострадалия от патрулката излязъл и трети полицай, който направо му се нахвърлил да го бие. Вследствие на кютека той дори бил със счупена ръка. Според показанията му от силната болка, която изпитал, захапал полицая за ръката, за да го пусне.

Според униформените обаче мъжът и друг път бил засичан с кон и каруца и затова го попитали дали животното е негово. „Той заяви, че няма лична карта и конят не е негов”. По думите на ченгетата в момента, в който те проверявали в регистрите мъжа, той започнал да блъска по колата им и да обижда полицаите. „Колегата излезе от колата и го премести, за да не тропа по нея. В това време мъжът го захапа за ръката“, обяснил единият от униформените.

Героят от екшъна обаче е категоричен, че е бил бит от ченгетата. В края на заседанието той обяснил пред магистратите, че единствената вина, която имал във въпросния ден, била, че излязъл от дома си без документи.

Съдът определи събраните доказателства да бъдат изпратени на районната прокуратура в Мездра, тъй като има данни за извършено престъпление от общ характер. Най-вероятно мъжът ще бъде съден за хулиганство.

Източник: НОВИНАР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари