„Камала“ или „Камила“: Костадин Костадинов обърка името на вицепрезидента на САЩ

0
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов предизвика недоволство в пленарната зала на Народното събрание, след като „обърка“ името на вицепрезидента на Съединените щати
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов предизвика недоволство в пленарната зала на Народното събрание, след като „обърка“ името на вицепрезидента на Съединените щати Снимка: bTV

"Камила Харис… бъркам ги животинските имена“, каза лидерът на „Възраждане“

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов предизвика недоволство в пленарната зала на Народното събрание, след като „обърка“ името на вицепрезидента на Съединените щати, предаде bTV

В изказване от трибуната Костадинов каза „Камила“ вместо „Камала“ Харис докато коментираше визитата на Кирил Петков във Вашингтон.

„Тази негова покана или привикване – той беше унижен, нивото беше ниско. Камила Харис… бъркам ги животинските имена“, каза лидерът на „Възраждане“.

Премиерът Петков беше на визита във Вашингтон, където стана ясно, че е договорил по-ниски цени на втечнен газ отколкото тези на „Газпром“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Ален DELON
    КОЦЕ,ако "случайно" объркаш името на твоя благодетел Путин ,например с имена от рода на ПУТЬО НА МАРИЙКИН или ПУТ КИН от династията ПУТКО-МИН.Що ще правиш КОСМАДИН,ауу,грешка КОСТАДИН !
  • 4
    1
    ХАХАХА
    Малоумник като избирателите-гнусни рашистки русороби и антибългарски национални предатели!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари