Калин Стоянов е учуден от исканията за оставката му

0
Разпоредиха вътрешна проверка заради полицейското насилие на протеста
Разпоредиха вътрешна проверка заради полицейското насилие на протеста

Разпоредиха вътрешна проверка заради полицейското насилие на протеста

Директорът на СДВР е започнал вътрешна проверка заради служители на реда, които са превишили правата си по време на протеста в София снощи. Това обяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, предаде БНР.

Той допълни, че е наредил проверката да бъде извършена в спешен порядък.

Калин Стоянов посочи, че оперативната дейност на МВР е поверена на главния секретар и затова не е бил на мястото на сблъсъците.

Министърът посочи, че е бил на прожекция на филм за телефонните измами, по който МВР е консултант.

Той е категоричен, че действията на полицията и жандармерията са реципрочни на агресията от страна на крайни фенове, чиято цел е била да окървавят протеста.

"Станахме свидетели на безпрецедентен погром в центъра на столицата във вчерашната вечер. Само за час бяха потушени безредици, които в някои европейски страни се превръщат в масови. В същото време не приемам действията на единици служители, които превишиха правата си и не се справиха със задачата да не се поддават на провокации", заяви Стоянов.

По думите му само навременната и адекватна реакция на полицията и жандармерията са предотвратили по-сериозни щети, а и дори жертви.

Стоянов е учуден от исканията за оставката му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Гражданин
    Радвай се че ще се отървеш от от тия шмекири щото утре щяха да те консумират с още по лоши неща .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари