Какво свършиха общинските служители през седмицата?

1
Асфалтират част от улица "Генерал Радецки"
Асфалтират част от улица "Генерал Радецки" Снимка: Община Русе

Асфалтират част от улица "Генерал Радецки"

Продължават ремонтните дейности за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“ - в участъка от кръстовището с ул. „Балкан“ до кръстовищата с ул. „Филип Тотю“ и ул. „Пристанищна“, съобщиха от Община Русе.

Ремонтирани и възстановени бяха дъждоприемни шахти по ул. „Щип“, става ясно от отчета на общинските служители.

На 26 февруари започна поетапното въвеждане на временна организация за безопасност на движението /ВОБД/ по улици в гр. Русе, във връзка с подмяна на улично осветление.

Продължава и изпълнението на работите по обновяване и благоустрояване на пространствата около бл. „Козница планина“ и бл. „Вежен“ в кв. Родина 1, допълниха от общината.

Повече за работата на общинската администрация през изминалата седмица вижте тук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Nee
    Не личи да са свършили нещо
  • 7
    1
    Русенец
    Какви ремонти сте извършили не знам, но пътищата в града са в крайно окаяно състояние. Вълни, дупки и най вече мизерия. Маркировка няма и недай си боже на когото и да е шофьор да му се наложи да спре внезапно или да се изтегли по-бързо от кръстовище да поднася или да боксува. 90% от случаите на птп са само от непочистени улици. С извинение, но сте мръсни кучета дето само лапат пари и цедите гражданите с данъци и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари