Подменят осветлението по улица "Александровска"

0
Какво свършиха общинските служители през седмицата
Какво свършиха общинските служители през седмицата Снимка: Община Русе

Какво свършиха общинските служители през седмицата

Стартира подготовката за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“ - в участъка от кръстовището с ул. „Балкан до кръстовищата“ с ул. „Филип Тотю“ и ул. „Пристанищна.

Продължават ремонтните дейности по благоустрояване на околоблоковите пространства към бл. „Козница планина“ и бл. „Вежен“ в кв. Родина 1.

Започна поетапна подмяна на старите лампи с нови LED панели на външното осветление по ул. „Александровска“. Изградено бе и ново външно LED осветление на центъра и по ул. „Здравец“ в с. Хотанца, както и в двора на Общинския приют за безстопанствени животни.

Монтирани бяха нови предпазни ограждения по зелената разделителна ивица на бул. „Липник“, се посочва още в отчета на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бравос!
    Цяла зима, когато мръкваше в 16,30 ч., целият участък по Главната от пресечката с ул. Черно море чак до Съда тънеше мрак, нито едно тяло не светеше. Сетиха се! И повече от център от това - здраве му кажи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари