Какво ще бъде времето през уикенда

0
През следващите дни у нас ще преобладава слънчево време
През следващите дни у нас ще преобладава слънчево време Снимка: Dunavmost

През следващите дни у нас ще преобладава слънчево време

Днес в цялата страна ще бъде слънчево и по-топло, в сравнение с вчера, с максимални температури между 27° и 32°, на морския бряг – от 25° до 27°.

Утре ще бъде още по-топло с максимални температури – между 30° и 35°. Ще бъде слънчево с превалявания следобед в планинските райони от Западна България, информира БНТ.

По Черноморието ще преобладава слънчево време с максимални температури от 25° до 28°, в комбинация със слаб югоизточен вятър.

Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода - от 22°до 24°, на места по северното крайбрежие – все още около 11-12°.

Добри условия за туризъм в планините в съботния ден – слънчево, с умерен вятър и локални следобедни превалявания главно в масивите от Западна България.

И към времето в Европа. Под влиянието на обширен циклон, с център на северозапад от Великобритания, в западните и централните части от континента ще бъде ветровито, с валежи, по-интензивни в Източна Франция и Германия. На трите южни полуострова ще бъде слънчево и горещо.

През следващите дни у нас ще преобладава слънчево време. Превалявания и гръмотевици ще има през нощта срещу понеделник, както и в следобедните часове в понеделник и вторник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари