Какво каза Роналдо на Владо Стоянов?

1
Владо Стоянов изигра изключително силен двубой и спаси дузпа, изпълнена от звездата на Реал Мадрид
Владо Стоянов изигра изключително силен двубой и спаси дузпа, изпълнена от звездата на Реал Мадрид Снимка: БГНЕС

Вратарят на българския национален отбор Владислав Стоянов разкри както му е казал Кристиано Роналдо по време на двубоя, съобщава Gong.bg.

Тимът ни се наложи с 1:0 в Лейрия срещу Португалия с попадение на Марселиньо.

Владо Стоянов изигра изключително силен двубой и спаси дузпа, изпълнена от звездата на Реал Мадрид. Вратарят ни сподели, че португалецът му е казал, че е късметлия след отразения удар. Вратарят разкри още, че е знаел в коя посока ще бие наказания удар играчът на Реал Мадрид.

Да, това може би е един от най-добрите ми мачове в цялата кариера, не мога да кажа, че само аз съм герой. Всички на терена бяха герои, защото без тяхна помощ нямаше да се справя. Всеки от играчите ни заслужава адмирации. Все пак успяхме да се противопоставим срещу топ отбор. Мисля, че изстрадалите фенове заслужаваха тази победа", сподели Владо Стоянов пред btv Action.

"Върви ми срещу Роналдо. Близки мои и приятели ми пожелаха да го откажа. След дузпата, той ми каза, че съм голям късметлия, но и че ще вкара. За щастие той не вкара", каза Стоянов.

Той сподели, че в деня на мача е говорил с Чворович по телефона и му казал, че Роналдо ще бие вдясно при евентуална дузпа. "Аз се хвърлих точно там и отразих", каза още вратарят, който похвали изявите и на Марселиньо.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари