Какво е вашето мнение за първите 14км велоалеи?

0
Ще направим всичко по силите си да не допуснем некачествено и незадоволително проектиране и изпълнение / снимката е илюстративна
Ще направим всичко по силите си да не допуснем некачествено и незадоволително проектиране и изпълнение / снимката е илюстративна

Сдружение Вело-Русе предлага за обществена дискусия предложението на експертната ни група за принципната реализация на първите 14км велосипедни алеи в град Русе, за чието проектиране и изграждане текат обществени поръчки.

Всеки може подробно да се запознае с нашата позиция, чрез интерактивната Гугъл карта. Всеки обект от тази карта разполага с описание, в което може да се последва връзка за коментиране на точно този елемент от предлаганата пътна мрежа (или директно казано – разглеждайте, цъкайте и пишете смело коментари). Общи коментари може да пишете и в специализираната Фейсбук група Велосипеден план на Русе.

Обобщените резултати от проучването ще предоставим както на Община Русе така и на спечелилите обществената поръчка изпълнители и проектанти.

Ще направим всичко по силите си да не допуснем некачествено и незадоволително проектиране и изпълнение, но за целта ни трябват Вашите становища, предложения и коментари!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари