Какви промени очакват потребителите на „Networx“ след 5 март?

8
От 1 март 2024 г. клиентските номера, с които се извършват плащания в EasyPay, FastPay и по банков път няма да бъдат активни
От 1 март 2024 г. клиентските номера, с които се извършват плащания в EasyPay, FastPay и по банков път няма да бъдат активни

От 1 март 2024 г. клиентските номера, с които се извършват плащания в EasyPay, FastPay и по банков път няма да бъдат активни

Услугите на „Нетуоркс“ ще бъдат прехвърлени към „Виваком“ на 5 март 2024 г., съобщиха официално от русенския доставчик. Оттам казаха и какво очаква абонатите след тази дата, информира Русе Медиа.

  • Условията и цените на ползваните от Вас услуги ще се запазят без промяна.
  • Всички извършени предварителни плащания за бъдещи периоди за Вашите услуги се запазват;
  • Клиентският портал Му Networx ще продължи да бъде достъпен за използване до 29 февруари 2024 г. След тази дата достъпът ще бъде преустановен.

Полезна информация:

  • Новият клиентски номер към Vivacom, чрез който ще извършвате плащания, можете да научите след 8 март 2024 г. чрез някой от следните начини:

– В SMS известие, изпратено от Vivacom;

– Чрез автоматично меню (опция 1 от главното меню) на някой от текущите номера за обслужване – 080010555, 082500460, 0882818666, 0894199180 и 0875316444;

– В клиентския портал Му Vivacom, след успешна регистрация;

– На първата страница на издадената месечна фактура от Vivacom, която можете да откриете в клиентския портал Му Vivacom.

  • От 1 март 2024 г. клиентските номера, с които текущо извършвате плащания в EasyPay, FastPay и по банков път няма да бъдат активни;
  • До 8 март 2024 г. плащания няма да се приемат в офисите или алтернативните канали за плащане;
  • От 9 март 2024 г. ще можете да заплащате фактурирани месечни задължения, използвайки Вашия Vivacom клиентски номер чрез следните канали:

– Vivacom магазини;

– Онлайн чрез портала Му Vivacom или корпоративния сайт www.vivacom.bg;

– Алтернативните канали за плащане – EasyPay, FastPay, www.е-рау.bg, както и по банков път.

  • През целия период център за обслужване на клиенти на Нетуъркс ще функционира стандартно с текущите
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    и що ревете?!?
    като не ви отърва сменяйте оператора! Ама не виждам да сте се разбързали, само си чешете езиците!
  • 3
    14
    Диян Илиев
    Какви промени да очаква Нетуоркс? Всички абонати да го напуснат и да преминат към други доставчици!
  • -3
    13
    Живко Максимов
    СТИГА БЕ, ЧОВЕК!!! ТОВА НАПРАВО МЕ ВБЕСИ ПО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРА ДА НЕ СПИРА, ДОКАТО АЗ СЪМ В СИЛИСТРА И ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ КАНАЛИ ЗА ОТМЕСТВАНЕ НА УСЛУГАТА!!!!!!!!! СПРИ БЕ, НАХАЛЕН КАТАДЖИЯ ТАКЪВ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОКЛУЦИИИИ!!!!!!!!!!!!!
  • 24
    12
    До 10 - Вярно е!
    YouTube засичаше. Снощи го забелязах. Нищо не успях да гледам. Досадно - изключих го! Ако Виваком мислят да доставят такава калпава услуга - да го духат!
  • 29
    11
    Възмутен
    Какво сгрешихме, че отидохме при най-некадърните - Виваком. Ама явно са и най-големите връзкари, искат да прилапат всичко. То не беше Булсатком, сега Нетуоркс, утре сигурно ще официализират собствеността си върху няколко партии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари