Какво ще се случи с „Networx“ в Русе от 1 март?

8
Техници масово напускат, остава само един работещ офис в града
Техници масово напускат, остава само един работещ офис в града Снимка: Mall Rousse

Техници масово напускат, остава само един работещ офис в града

Осем от деветте офиса в Русе на доставчика на интернет и телевизия „Networx“, който беше закупен от „Виваком“, затварят от 1 март.

Остава да работи единствено този в блок „Мадара“, където абонатите на „Networx“ ще могат да получават все още пълния пакет обслужване, на което са свикнали до момента. Причината е изискването на новия собственик офисите да разполагат с определена площ, а такава има само обектът в блок „Мадара“, съобщи Русе Медиа.

Плащането на сметките на каса ще става единствено в офисите на „Виваком“ за юридическите лица, на които трябва фактура, а физическите лица ще могат да ползват и касите на Изипей.

По информация на медията техниците на „Networx“ масово напускат, а след сливането подмяната на неработещи или проблемни устройства или рутери ще става само от техници на място, а не както досега в офис на доставчика.

Във връзка с очакваното индексиране на цените на услугите абонатите имат вариант да платят авансово таксите за следващите месеци, но ако решат да се откажат, защото не са доволни или по друга причина, парите няма да им бъдат възстановени.

От „Виваком“ търсят вариант как да процедират с натрупаните точки от лоялни клиенти. От компанията са поели ангажимент, че няма да бъдат загубени от потребителите, но все още не е ясно какво ще се случи с тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    35
    Гневен потребител на нетуъркс
    Измекярите още от първия ден ни вдигнаха цената като ни махнаха точките. Почвам да се оглеждам и ослушвам за нов доставчик.А имахме прекрасен доставчик който го утрепаха алчните м_ _ _ _ та....А и делта ако се спомине тогава ,ще ни вдигнат още цените. Егати и простотията.
  • 1
    34
    русенец
    Пред регионалния сайт Ruse News собственикът на NetWorx Свилен Максимов коментира, че "сделка ще има, само ако условията се предоговорят". "Сделката трябва да се предоговори по няколко причини. Първо - минаха повече от две години. На второ място - инфлацията. На трето - повишената EBITDA на компанията". Предоговарянето става възможно, защото заради обжалванията и повторното произнасяне КЗК обвързващите срокове по договора между Vivacom и NetWorx са изтекли - по думите на Максимов, "отдавна".
  • 4
    33
    Минаващ До 29
    И какво намекваш че е станало преди 5 години, защото има две версии извън официалната: "Развод по италиански" и "Думам ти дъще, сещай се снахо"? Която и да е от двете версии, България все още е 0.022% от повърхността на тази планета. Какъв е проблема да си пия мохитото на някой остров, докато тук управител движи нещата, а аз дистанционно следя за дисциплината (примерно). Пеевски ще избива всички управители които назнача? Колкото и да не искам да се съгласявам с "фена на Путин" (№28), трябва да призная, че се чувствам предаден и оставам с усещането, че някой изобщо не се бори за нас (потребителите), просто хвърли кърпата - тъжна история...
  • 6
    32
    до 31
    Що? Да не си му дал ти парите?
  • 1
    31
    Чи пляс
    Халлал да са му парите, ама...............
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари