Каква ще бъде зимата за различните зодии

0
Посрещнете зимата позитивно независимо от вашият зодиакален знак
Посрещнете зимата позитивно независимо от вашият зодиакален знак

Промените на сезоните влияят на живота на хората и те особено касаят месец декември и януари.

Промените във времето по различен начин се отразяват на настроението и живота на различните зодии, пише Zajenata.bg

Въздушните знаци: Близнаци,Везни, Водолей .

За тях зимата ще бъде благоприятен период, тя ще донесе в живота им благоприятни промени. В очакване на декември, представителите на въздушните зодии е нужно да си изготвят списък с желания, в началото на новата година да го изгорят и пепелта да разпръснат на улицата. Има голям шанс Фортуна да е на тяхна страна и да изпълни техните желания.

Земните знаци: Телец, Дева и Козирог за тях зимните месеци са неприятелски период, но това не значи, че е напълно възможно да им се случат неприятни събития. Ако всеки декември представителите на земните зодии имат депресивни състояния, то е нужно да си направят амулет, например топла дреха с която да се обличат. Целта е предметите да им носят спокойствие и защита.

Представителите на огнената стихия: Овен, Лъв и Стрелец – те прекрасно ще се справят с хладното време, но не бива да се мисли, че зимата е благотворен период за тях. По начало огнената стихия на която са представители ще ги пази от враждебното влияние на зимата.

Представителите на водната стихия: Рак, Скорпион и Риби е по всяка вероятност ще изпаднат в депресивни състояния, за това е желателно да следят своето здравословно състояние, да почиват и да избягват негативните мисли.

Посрещнете зимата позитивно независимо от вашият зодиакален знак и обмислете какво желаете да се случи през новата 2016 година.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари