Как се стига от Русе до Бургас с автобус?

1
Русенец не успя да стигне до Бургас, въпреки че предварително си е закупил автобусен билет
Русенец не успя да стигне до Бургас, въпреки че предварително си е закупил автобусен билет Видео: БНТ

Русенец не успя да стигне до Бургас, въпреки че предварително си е закупил автобусен билет и не е закъснял за тръгването на превозното средство, предаде БНТ.

Mъжът се уговорил с касиерката автобусът да го вземе от спирка преди изхода на Русе, но шофьорът не спрял. От касата на автогарата отказали да му върнат парите за билета на стойност 25 лева

Пени Генев трябвало да пътува за Бургас с автобус, който тръгва в 7 часа от автогарата в Русе. Купувайки си билет попитал касиерката дали ще може да се качи от последната спирка на бул. „Христо Ботев“ преди изхода в посока Варна-Бургас.

Пени Генев: „Касиерката ме увери, че където искам да се кача, тя ще уведоми шофьора, който трябва да спре, за да мога да замина, за където съм тръгнал.“

Не за първи път Пени Генев се уговаря автобус да спре и да го вземе от спирката до бившия дом за медико-социални грижи за деца.

Все пак Пени Генев успял да стигне до Бургас, но хванал автобус до Ямбол, а оттам с друг стигнал до морския град.

„Пропуска на шофьора ми коства 3 лева разлика в билетите, и закъснение, в порядъка на 3 часа – 3 часа и половина”, каза Генев.

Пени Генев поискал от касерката да му върне 25-те лева за билета. Няколко дни обаче тя отказвала да му даде парите.  Касиерката не пожела да застане пред камерата ни, за да обясни защо се е стигнало до тази ситуация. След намесата на екипа ни обаче Генев все пак успя да си получи парите.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари