Как изглежда Софи Маринова преди пластичните операции

2

Софи Маринова, която срещна поредния мъж на живота си, е лягала цели 5 пъти под ножа за разкрасяващи процедури.

Въпреки че изпитвала ужас от хирургическия скалпел, изпълнителката на „Стари рани” се е подлагала на драстични интервенции, за да се разкраси. Последните й корекции са заради 9 години по-младия й любовник Тодор Давидов-Гринго.

Първата й пластична операция била за увеличаване на бюста преди 12 г., пише "Уикенд", цитиран от БЛИЦ. 

Скоро последвала и нова операция. "Станах на 40, а нали не се празнуват и реших да си подаря нещо за мен си. Реших да си направя нови цици, тамън като дойде новото гадже, да съм чиста за него. Гринго ми дойде като шестица от тотото. Той е всичко, за което си мечтае една жена. Сега ми казва, че и старите са му харесвали, но новите ми цици са като на 17-годишна”, побърза да се похвали Софка

Именно заради 32-годишното си гадже Тодор Давидов певицата решила да се тунингова. 

Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Но още не съм започнала да си слагам по бузките филъри. Не съм против такива неща, защото една певица трябва да изглежда добре и да се поддържа. Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим”, обяснява Софка.

Паметливи колежки на ромския славей разкриват, че след раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложила на доста тежка операция за пластика на корема. Софи сложила порцеланови фасети на зъбите си, които й стрували цяло състояние.

Преди 3 години Софка стъписа феновете си, публикувайки свои снимки в социалните мрежи. Вместо да ги изненада с подмладена визия, изпълнителката ги шашна с видимо уголемени и безформени устни, нови скули и огромен бюст. Според мнозина тунингът й никак не бил успешен, въпреки че тя очевидно мислела различно.  Корекциите по лицето бяха най-стряскащи. Особено странни изглеждаха устните на певицата. С времето, за неин късмет, филърите бързо се разградили и лицето й придобило предишния си вид,

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари