Как да станете лесбийка за 10 седмици?!

2
Интензивен курс за начинаещи...
Интензивен курс за начинаещи...

„Как да станеш лесбийка за 10 седмици” – е заглавието на интензивен курс за „обучение” в еднополова любов.

Събитието се организира във "Фейсбук", описанието е на немски, а действието се развива в град Лудвигщат, провинция Бавария, Германия.

И не, това не е шега – стотици са потвърдилите участници в курса (260 засега) за бъдещи лесбийки, който е започнал в началото на юни, пише FRONT.

Ето какво гласи описанието на въпросното събитие:

„Писна ли ви да говорите със заобикалки? Търсите ли някого, който тиктака, както вие? Запознайте се с предимствата на междуполовата любов. Да станеш лесбийка за 10 седмици - обобщаващ семинар с включени приложими методи и практически курс за начинаещи”.

Очевидно, идеята за курс „как да станеш лесбийка” обаче, се вижда налудничева не само на нас, но и на други потребители в мрежата, които коментират събитието така:

Побъркахте ли се? Хомосексуалистите в някои държави се страхуват за живота си. Хората не избират как да са ориентирани сексуално. А вие предлагате "ориентировъчен" курс? Да не сте от групата на транссексуалните перковци? Не мога да го повярвам! Не мога да повярвам, че има хора, които участват в това. Ало? Ако не сте хомо се осъзнайте и не се опитвайте да сте нещо, което не МОЖЕТЕ да сте.”...

Има и такива, които са направо щастливи, като момичето написало коментар - "Чук, беше време вече!". 

И други, които меко казано се присмиват на инициативата - "Искам да стана перфектната лесбийка. Мога да лижа много добре и от бирата ми растат зърната. Там съм." (мъж).

Явно "self help" индустрията граници няма. За да ви продадат "съвети", търговците са готови на всичко. Дори да сменят сексуалната ви ориентация. Очаквайте скоро европейски курсове за - как да стана транс и ползите от това?...

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари