Как да разпознаем некадърния любовник от пръв поглед

0
За да не губите ценно време, научете се да разпознавате признаците на слабия любовник още на първата среща
За да не губите ценно време, научете се да разпознавате признаците на слабия любовник още на първата среща

За успешна връзка не е достатъчно мъжът да е умен, щедър и кавалер

Ако идеалният иначе партньор е слаб в леглото, отношенията най-верояно ще са с лош край. За да не губите ценно време, научете се да разпознавате признаците на некадърния любовник от пръв поглед, съветва Milla.bg.

Има завишена самооценка

Самовлюбените мъже възприемат жените като инструмент с една-единствена функция: да им доставя удоволствие. Затова и не се замислят особено как направят насладата взаимна. При тази порода любовник всичките ви намеци и желания ще останат глас в пустиня.

Разказва за сексуалните си подвизи

Истинският професионалист никога не се хвали със заслугите си - и това важи в пълна степен и за любовната сфера. Мъжете, които нямат комплекси, не биха се хвалили с колко жени са били в леглото, а биха демонстрирали сексуалните си възможности.

Не ви докосва

Чувствителният мъж получава удоволствие не само на сексуалния акт, но и от самото докосване. Ако той не търси тактилен контакт с вас, не се стреми уж неволно да докосне ръката или косата ви - не хранете големи очаквания за интимната сфера. Сексът с такъв мъж най-вероятно ще е скучен и монотонен.

Държи се грубо

Не става въпрос за това, че той не се държи достатъчно внимателно с вас или ви повишава тон - никой мъж няма да го направи на първа среща, освен ако не е клиничен случай. Наблюдавайте го обаче как се отнася със сервитьорите, продавачите и обслужващия персонал като цяло. Ако е груб и невъзпитан с околните, а е мил с вас, почти сигурно си имате работа с агресор. Не очаквайте от него добър секс, дори и да си падате по по-грубите ласки.

Не се интересува от мнението ви

Ако той ви слуша с половин ухо и не е в състояние да запомни предпочитанията ви за храна и напитки, значи ще се отнася по същия начин и по време на любовна близост. Подобни мъже смятат, че знаят по-добре от какво имат нужда жените и не се съобразяват с желанията им.

Липса на чувство за хумор

Не всеки шут е добър любовник, но отсъствието на чувство за хумор може да е фиаско в леглото - тъй като всяка неловка ситуация ще се превръща в катастрофа.

Яде лакомо и пие бързо

Храненето и пиенето са чувствени наслади и от начина, по който някой се храни и пие, може да се разбере много за сексуалния му потенциал. Ако той го прави с удоволствие, наслаждавайки се на всяка хапка и глътка, значи и сексът ще бъде качествен - от дългата предварителна игра до приятния разговор накрая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари