Как биха живели Барби и Кен в Съветския съюз?

0

Куклата Барби и СССР са понятия с твърде малко допирни точки. Точно затова фотосесията, която ви предлагаме е повече от забележителна.

Това просто е фантазия шедьовър за това какво би било съветското битие на Барби и половинката й Кен. Естествено фотосесията на двамата е в класическа комуналка, пише OFFNews.

Ето и какъв би бил техният най-вероятен бит.

Барби с вързан пешкир на косата, естествено простира гащи и сутиени на въже в средата на стаята, Кен пък се е облегнал до олющения хладилник и чете "Правда". Облечен е с потник, а на стената виси календар на съветската автомобилна гордост "Москвич". Достоверно, нали!

Кутията с кондензирано мляко, отворената консерва и бутилката със "Столичная" допълват експресивността на композицията.

На снимките всъщност Барби вече не е Барби, а Варвара. Кен пък се е превърнал в Инокентий и вероятно бивш солдат в Афганистан, а може би и служител на руските ВВС.

Автор на забележителната композиция и снимките е фотографът Лара Вичужанина. До голяма степен тя напомня на арт инсталацията "В крак с времето", която разбуни духовете преди няколко години на Паметника на съветската армия. Тогава съветските войни на монумента, известен като МОЧА, бяха преобразени като анимационни герои от Холивуд. 

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари