Кадиров обяви награда от 500 000 долара за главите на украински националисти

8
Ръководителят на Чечения се обърна към въоръжените сили на Украйна с призив „да не се страхуват от бандеровците"
Ръководителят на Чечения се обърна към въоръжените сили на Украйна с призив „да не се страхуват от бандеровците"

Ръководителят на Чечения се обърна към въоръжените сили на Украйна с призив „да не се страхуват от бандеровците"

Президентът на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви награда от 500 000 долара за главите на всеки един от украинските националистически командири. Това заяви той самият в своя профил в Telegram, имайки предвид крайнодесните военни подразделения на Украйна.

„Обявява се награда за командирите на украинските националисти - бандеровците, "Азов", Дудаевския батальон. Казвам това не като длъжностно лице, а като доброволец от името на патриотите на Русия, същите доброволци, които имат финансови възможности и които са изразили желание да платят 500 хиляди долара за главата на всеки командир “, написа Кадиров, цитиран от Actualno.com.

Освен това ръководителят на Чечения се обърна към въоръжените сили на Украйна с призив „да не се страхуват от бандеровците". По думите му, редом до руските военни те няма от какво да се плашат. "Напротив, само ще ускорите процеса без загуби в редиците на армията и сред цивилното население и без унищожаване на градове“, каза той.

По-рано Кадиров заяви, че семействата на руските войници, загинали в Украйна, ще получат по 2 милиона рубли, а не 11 хиляди рубли, както "се казва във фалшификациите на украинската страна".

Припомняме, че преди дни Върховната рада на Украйна съобщи, че украинските военни са унищожили чеченска колона близо до Гостомел, Киевска област, при което е убит и командирът на 141-ви полк от чеченското подразделение на руската гвардия Магомед Тушаев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Putkin
    Тоя няма да го заколи някой най после,избиха маса народ и го сложиха тоя мазния мюслим дето се пише на голямата работа.За него само сланина да еба кучето му мюсюлманско!
  • 8
    1
    ...
    Той и Путин трябваше така да направи още в началото, укри-тата каквито са продажни, веднага щяха да му ги доведат на поднос за някой и друг долар. По-евтино щеше да му излезе, във всеки смисъл. Пусни й им едно пост-че у ФБ-а и готово !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари