Къде отидоха множеството заклинатели, че Слави ще пристане на Борисов!?

0
Сега даже се усеща недоволство, че това не става. Някои скрито са се надявали. И с тези заклинания само отблъскваха хората да гласуват
Сега даже се усеща недоволство, че това не става. Някои скрито са се надявали. И с тези заклинания само отблъскваха хората да гласуват Снимка: БГНЕС

Къде отидоха множеството заклинатели, че Слави ще пристане на Борисов, че ГЕРБ ще направи коалиция с БСП, че Демократична България пак ще стане патерица на Борисов и т. н.?

Сега даже се усеща недоволство, че това не става. Някои скрито са се надявали. И с тези заклинания само отблъскваха хората да гласуват.

Сега фейсбук-политолози се занимават активно с парламентарна аритметика - кой с колко и как може да направи правителство.

Ама освен аритметика има политика.

И сборът не се получава политически.

Възможно е коалиция с ГЕРБ, да. Само че без Борисов. Възможно е да стане, ако Борисов се спазари да го подкрепят за президент. Но изредените партии и това няма да искат. Борисов да се опита за президент, може да настъпи мотиката. Защото рейтингът на Радев е близо три пъти по-висок от неговия.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари