Иззеха автомобила на дрогиран шофьор, спипан край Берковица

1
38-годишният мъж е преспал в ареста
38-годишният мъж е преспал в ареста

38-годишният мъж е преспал в ареста

Шофьор, седнал зад волана след употреба на наркотици, е задържан в РУ на МВР в Берковица, а автомобилът му "Мерцедес Е320“ е иззет, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, предаде БТА.

Към 16:00 ч. вчера по пътя от Монтана към София през прохода "Петрохан" пътни полицаи от Берковица спрели луксозен автомобил с плевенска регистрация. При тест се оказало, че шофьорът му – мъж на 38 години от Берковица, управлява след употреба на амфетамин и метамфетамин. Той е задържан за денонощие, а колата му е иззета.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха, че от 1 август насам в област Монтана са иззети 14 автомобила от водачи, които са карали след употреба на алкохол или наркотици. Други 11 шофьори, направили същото нарушение, но не с личен автомобил, ще трябва да платят стойността му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари