Бургаската полиция отне 8 автомобила за три дни

0
При 4 от случаите, регистрираният алкохол е над 2 промила
При 4 от случаите, регистрираният алкохол е над 2 промила Снимка: МВР / архив

При 4 от случаите, регистрираният алкохол е над 2 промила

8 автомобила на шофьори, употребили алкохол или наркотици, са иззети от полицията на територията на област Бургас в рамките на три дни. При 4 от случаите, регистрираният алкохол е над 2 промила.

2,96 промила алкохол са установени при проверка на 37-годишна жена, шофирала в района на Приморско. При опит на полицията да спрат автомобила, тя ускорила. Колата е спряна до футболно игрище. Установено е, че шофьорската ѝ книжка е била отнета. Жената отказала да даде кръв за химичен анализ, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Бургас.

При сходен друг случай в района на Пода, полицията е спряла шофьор с 2,87 промила. 55-годишният мъж от Казанлък също не спрял на подадения сигнал със стоп –плака и продължал движението си в посока Бургас. Автомобилът е спрян до бензиностанция на ул. „Струга“.

В Лозенец полицията е задържала 25-годишен мъж от Димитровград с 2,34 промила, а в района на горски път до бар край Варвара 30 годишен софиянец с 2.21 промила. В Средец е иззет автомобила и на 50-годишен шофьор с 1,58 промила, а край сунгурларското село Садово, друг на 51 години с 1,52 промила.

При два случая са установени шофьори, употребили наркотици. С амфетамин е задържан 24-годишен мъж на бургаската улица „Ал.Г.Коджакафалията“. На пътя между карнобатските села Аспарухово – Смолник е спрян и 24 - годишен мъж от София без шофьорско книжка. При направена втора проба, е установено, че е управлявал автомобила след употреба на канабис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари