Спипаха дрогиран шофьор на товарен автомобил в Бяла

0
Младият мъж е предал плик с марихуана
Младият мъж е предал плик с марихуана Снимка: архив

Младият мъж е предал плик с марихуана

На 21 април около 22:10 ч. в гр. Бяла, на първокласен път I-5, в района на км 53+100, екип при РУ - Бяла е спрял за проверка товарен автомобил с марка "Ивеко“, при която полицаите установяват като водач 27-годишен, който се държал видимо неадекватно. Униформените са го тествали с техническо средство за употреба на алкохол и уредът е отчел отрицателен резултат, а тестът за наркотици е отчел положителна проба за употреба на амфетамин и метамфетамин.

На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за изследване.

При разговор с 27-годишния служителите на реда са разбрали, че младият мъж има в себе си наркотик. Той им е предал плик с шлиц, съдържащ около грам суха тревна маса, за която е заявил, че е марихуана.

По случая е образувано бързо производство.

Още един дрогиран шофьор са спипали полицаите в Бяла:

На 22 април около 03:10 ч. в гр. Бяла, на бул. "Стефан Стамболов", екип от местното районно управление е спрял автомобил с марка "Ауди“ модел „А-3" и при последвалата проверка установяват, че колата се управлява от 27-годишен от В.Търново. Направени са му проби за алкохол и наркотици, като е дал положителен резултат за употреба на канабис и амфетамин.

По случая е образувано бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари