ИЗВЪНРЕДНО: Русия нападна Украйна

0
Стреля с ракети по обекти в Киев
Стреля с ракети по обекти в Киев

Стреля с ракети по обекти в Киев

Русия атакува Украйна - "войските ѝ преминаха нашите северни граници", съобщи във Фейсбук журналистът Юрий Бутусов, цитиран от украинската агенция УНИАН и БТА.

"Атакувани са военни обекти из цялата страна, на първо място части от противовъздушната отбрана на (украинска) авиобаза, системи за управление", написа той.

"Въоръжените сили на Украйна оказват съпротива", добави Бутусов.

Журналистът Андрий Цаплиенко информира в Туитър, че окупаторът е използвал крилати и балистични ракети, с които е обстрелял стратегически обекти в Киев.

Рано сутринта, след 05:00 ч. в редица градове, включително Киев, са отекнали експлозии. УНИАН цитира съобщения за най-малко четири взрива в Краматорск, мощни експлозии в Одеса, Харков, Бердянск, за започнали силни обстрели "от страна на терористите" в сепаратистки Донбас.

В Киев също се чуват експлозии, има съобщения за взривове и стрелба в района на международното летище "Бориспол", добавя агенцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -13
    9
    Milde
    ЗАПАСЕТЕ се с продукт в основата на които има естествена скорбяла,Milde,СИСИ,Sanitex.От телевизия,медий,журналисти,НПО-та и радио замириса на Лайна или по-точно Обилна фекална словесна евакуация и истерия от болни мозъци
  • 7
    8
    Съвременник
    Мисля че този народ и държава заслужава съдбата си като гледам коментарите Ви! Става дума за държавата България.Състоянието на държавата и икономиката е огледало на взаимоотношенията и манталитета на този оглупял народ населяващ въпросната географска ширина.Лицето на цялата работа са управниците на общините и държавата в едно със състоянието на армията,полицията,здравеопазванетo,образованието,сигурноста и истерясали медий и парламент които са чесало за езика.Само банките потриват ръчички и лихварите.
  • 12
    7
    BG
    ЩЕ ИЗБИЕМ ВСИЧКИ РУСОФИЛИ!!!
  • -9
    6
    Калибр
    Бърз растеж на американската икономика . Производствените фирми се пренастройват на производство на памперси. Големи заявки за големи размери памперси и от производителите от Европа. Сутринта бай дън деменцио е забелязан да копае дупка в градината на белия дом за да се скрие от руските ракети от анимационните филмчета маша и мечока.крокодила гена и му погоди...... Както са казали старите хора каквото търсиш това ще намериш.......
  • -1
    5
    русенец
    явно скоро ще очакваме да отнемат части от България. Дали Путин или Ердоган. Хак да ни е, като има такива "капацитети"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари