Изтекоха техническите характеристики на Galaxy S7

0
В интернет изтекоха спецификациите на смартфона "Samsung Galaxy S7", чието излизане се очаква следващия месец
В интернет изтекоха спецификациите на смартфона "Samsung Galaxy S7", чието излизане се очаква следващия месец

В интернет изтекоха спецификациите на смартфона "Samsung Galaxy S7", чието излизане се очаква следващия месец, съобщи „Индипендънт”, цитирани от БГНЕС.

Данните са се появили в уебсайта на „AnTuTu” – приложение, което специалисти и обикновени потребители използват, за да изчислят бързината на процесорите на компютри и мобилни устройства.

Техническите тестове, за които се предполага, че са на новия смартфон на „Самсунг”, вероятно са проведени от разработчиците или служители на компанията. В тях се вижда, че апаратът ще използва процесора Exynos 8890, който е собствена разработка на „Самсунг”. Устройството разполага още с 5,1-инчов дисплей с резолюция 1440 x 2560, 12-мегапикселова задна камера и 5-мегапикеселова предна.

То още има 4GB RAM памет и 64GB пространство за файлове, което ще може да се разшири с добавянето на мемори карта в SD слот. Предишен тест, отново вероятно на Galaxy S7, показва сходни спецификации, но процесорът е Qualcomm Snapdragon 820.

Това показва, че е много вероятно различните страни и търговци на мобилни апарати да получат два варианта на дългоочаквания смартфон, който е основен в линията от модели на „Самсунг”. „Galaxy S7” трябва да се появи на пазара през февруари.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари