Изровиха гроба на Сашо Японеца

0

Униформени полицаи са отцепили периметър от около 20-ина метра до гроба на 46-годишния Александър Алексиев, предаде Флагман.

На мястото са брат му, жена му и майка му.

Те са потресени от гледката, на която са се натъкнали тази сутрин. Около 08,30 ч. най-близките на загиналия бодигард на Митьо Очите дошли да прелеят гроба, както повелява църковната традиция до 9-ия ден след погребението. Те видели потресаващата гледка на поругания гроб. Най-тежко го приела майката на Сашо Японеца, която не успяваше да спре сълзите си.

Пред медията полицай каза, че е ровено на около 30 до 40 см, но не по протежението на целия гроб, разхвърлена е пръстта от горния слой, образуван след полагането на ковчега.

Тялото се намира на 2 метра под земята и няма данни да е правен опит да се стигне до него в търсене на скъпоценности.

Братът на Сашо смята, че това жестоко оскърбление на тленните останки на Александър може да е продиктувано от информация, че Митьо Очите е подарил златен часовник на своя бодигард вечерта преди фаталното нападение в ресторант "4 You", както и че сме наблегнали на златистия цвят на ковчега.

"Някой може да си е направил погрешния извод и да е опитал да стигне до тялото по тези причини, предполагайки, че вътре може да има скъпи неща. На мен не ми е известно брат ми да е получил такъв часовник, съпругата му също. Нека тези, които ви четат, да не правят такива опити - безсмислено е", каза покрусеният брат. Той не пожела да коментира дали потресаващата гледка е в резултат на някакво отмъщение от страна на вражеския лагер около Божо Кузманов. 

По наша информация Очите действително е подарил такъв часовник предната вечер, но близките твърдят, че той не е стигал до тях.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари