Израел няма да позволи да се използва "Старлинк" в Газа

0
Шломо Кархи: "Хамас" ще използва сателитната система за терористична дейност
Шломо Кархи: "Хамас" ще използва сателитната система за терористична дейност

Шломо Кархи: "Хамас" ще използва сателитната система за терористична дейност

Израел заяви, че няма да разреши използването на сателитната комуникационна система "Старлинк" в Газа, след като милиардерът Илон Мъск отправи такова предложение, предаде ДПА.

Мъск каза, че сателитната комуникационна система "Старлинк" на компанията "Спейс Екс" може да помогне при възстановяването на комуникационната мрежа в Газа, прекъсната заради бомбардировките на Израел.

"Хамас" ще я използва за терористична дейност", каза израелският министър на комуникациите Шломо Кархи в публикация в "Екс". "Може би Мъск би желал да го обвърже с освобождаването на нашите отвлечени бебета, синове, дъщери, възрастни хора. Всички!"

Мъск заяви, че сателитната комуникационна система ще помогне за възстановяването на прекъснатите комуникации за международно признати организации за помощ, работещи в Газа, където комуникациите бяха прекъснати, след като Израел разшири в петък наземната си офанзива в тясната ивица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Сигурно се учат от братята ти ,които нападнаха Украйна...
  • 0
    1
    123
    Мизерните еврюги командорят и бият по масата без да им мигне окото. Трепят деца, не дават ток, не дават вода, не пускат хуманитарни конвои. Всички мълчат и им козируват. тц тц тц. Какъв позор за човешката раса. Шепа безобразни изроди да държат планетата в шах.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари