Изпочупиха автомобила на лекар в столичен квартал

2
Полицията е открила извършителя, но причините за деянието не са ясни
Полицията е открила извършителя, но причините за деянието не са ясни

Полицията е открила извършителя, но причините за деянието не са ясни

Изпочупиха колата на лекар в столичния кварталЛозенец”. Автомобилът е с потрошени стъкла. От полицията съобщиха, че извършителят на деянието е установен, посочва NOVA.

„В четвъртък сутринта, тръгвайки за работа с децата, установих, че джипът ми е потрошен. Щетите са счупени задно и две странични стъкла, както и стоповете. Проблемът е не, че колата ми е потрошена, а че това е пореден подобен инцидент в района”, разказа собственикът на потрошения автомобил Камен Колев.

По думите му той е сигнализирал полицията, която незабавно е предприела действия. Предположението на потърпевшия е, че става дума за "война" за паркиране.

„Казаха, че извършителят е млад човек, който си е признал за деянието. Изразил е пред полицията съжаление за извършеното. Не знам какви са причините да извърши подобно нещо”, подчерта Колев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    А бе...
    Само аз ли виждам, как тоя сноб е спрял лъскавия си паркетник с „изключителна дързост и цинизъм и явно неуважение към обществото“ на ТРОТОАРА, грубо заплювайки АБСОЛЮТНОТО право на пешеходците да използват този тротоар по предназначение? И когато в една държава полицията само си драпа макарите по цял ден и 'лъзга телефоните в патрулките, саморазправата е неизбежна! Докторчето не го плачете – бълха го е ухапала, ще рекетира за пари някой здравноосигурен пациент и ще си смени трите джама. Но възпитанието си и културата няма как да навакса!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари