Изперете го най-накрая!

2
Разследване за пране на пари, дебели папки на испански, тъстове, мними съпрузи – край няма
Разследване за пране на пари, дебели папки на испански, тъстове, мними съпрузи – край няма

Разследване за пране на пари, дебели папки на испански, тъстове, мними съпрузи – край няма

Не му върви на Бойко Борисов с жените и това е. Коскоджами ти министър-председател на три пъти (досега) и да не се намери една свястна жена да го изпере човека, пише Катерина Вит във вестник „Стършел“.

Значи минават-заминават през спалнята му, че и му снимат чаршафите на всичкото отгоре, и него го снимат малко така дибидюс, ама да се сетят да го изперат – йок! Кифли такива!

Той по едно време каза, че като свърши държавната работа, ще се оттегли и ще се прибере с едно момиче, ама то пък май взе, че се прибра в Барселона и после – стой да гледаш! То не ти трябва разследване за пране на пари, дебели папки на испански, тъстове, мними съпрузи – край няма. А отгоре на всичко и луксозен бутик за дрехи є беше купил, ама не. Само неприятности си докара.

И като видя, че не се получава с жените, какво да прави, какво – реши да си остане министър-председател завинаги. Министър-председател, ама неизпран…

Добре, че се намериха едни мъже най-накрая, които се захванаха с тая работа, ама и те будали – нямат елементарна обща култура за оперативна работа и взеха, че изпортиха всичко още в началото. Но все още има надежда!

Вярно, че не са жени, а са мъже, но то кой ти гледа в тия времена вече…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Калгон
    ПЕРАЛНЯТА ЖИВЕЕ ПО-ДЪЛГО С БИТКОЙН
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари