Изнасилиха девойка в безсъзнание, жертвата разбира дни по-късно

0

17- годишен тийнейджър изнасили брутално девойка в безсъзнание, подкрепян от двама приятели, пише Sun.

Джейми, Хари и Томи са от Рочестър, Кент. Хари страда от синдром на Аспергер и коефициентът му на интелигентност е доста по-нисък от този за възрастта му.

Тримата завеждат две момичета в дома на Джейми, докато баща му го няма.

Момчетата пият луксозна водка, а едното от момичетата се налива с водка, Бакарди, Малибу, бира и вино. Изпада в безпомощно състояние, не знае къде се намира и какво прави. Започва да пада по земята и в даден момент се качва по стълбите в къщата, за да си легне. Джейми я придружава.

Нейната приятелка решава да ги последва и да снима с телефона си, мислейки, че ще е забавно. Когато нахлува в спалнята, ги заварва да правят секс. Никой не използва контрацептиви. След това влиза Томи, качва се върху Джейми, докато той прави секс и започва да издава стонове и да имитира сексуални движения.

Момичето, което снима, излиза от стаята и продължава да чува смях и подмятания оттам.

Малко по-късно се присъединява и Хари. Започват да пляскат жертвата по дупето. Тя е в несвяст и не усеща нищо. Джейми казва: "Да ч*ш заспало момиче си е техническо изнасилване".

Трите момчета са арестувани и съдени. Джейми получава 8 години затвор. Пияното момиче не си спомня нищо и разбира какво е станало едва, когато вижда клиповете.

Източник: Sun
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари