Измамен клиент: "Кауфланд" лъже хората с промоция за луканка!

0

Веригата магазини "Кауфланд" отново се опитва да мами клиенти. Този път драмата се разиграва в магазин в Перник. Вижте какво разказа за сайта Zapernik.com ядосан посетител на известната верига.

"Днес в Кауфланд в Перник има на промоция луканка "Чумерна", намалена на почти половина от 1.99 за сто грама на 0.99 за сто грама.

Отидох на витрината и понеже имаше много чакащи за въпросната луканка, нарязана, няколко човека поискаха вместо да им я режат, направо да им дадат цяло парче. Аз също реших да не чакам и вместо да се редя 15мин и да чакам да ми нарежат 300-400гр, направо поисках половин парче от ненарязаната, която е същата (взимат тези парчета и ги режат).

За моя най-голяма изненада обаче, ненарязаното парче ми го таксуваха на пълната цена! Т.е. вместо да платя около 3.50лв, аз платих 7.10лв! По същия този начин прецакаха още няколко човека преди мен.

Защо, след като говорим за един и същи продукт, не се плаща една и съща цена?! Или поне да казват, че нарязаната е по-евтина, а цялата е по-скъпа! Не се разправях, защото не си струваше главоболието, но как щеше да се почувства някоя баба, тръгнала с 5лв на пазар??

Като редовен клиент, който оставя в магазина им поне по 100лв седмично, се чувствам леко обидена. Не за парите, а затова, че ни правят на маймуни".

Източник: Zapernik.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари