Изключително интензивен е трафикът на Дунав мост

1
Причината е, че много румънци пътуват поради шест поредни почивни дни
Причината е, че много румънци пътуват поради шест поредни почивни дни Снимка: БТА / архив

Причината е, че много румънци пътуват поради шест поредни почивни дни

Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили на Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе за влизане в България. Това съобщиха от граничния пункт. Причината е, че от днес до 5 юни включително в Румъния са почивни дни и много румънци са предприели пътуване.

"Всички трасета от българска страна работят. Леките автомобили преминават и през трасетата за камиони. Работи се при режим на облекчени проверки за гражданите на Европейския съюз. Времето за изчакване е между пет и 10 минути", обясниха от граничния пункт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    гражданин
    Наистина е несериозно да се говори за изграждане на още мостове! Има нужда от промяна в организацията. Контрола да бъде променен, не намален просто да се организира по различен начин. Колегите от фискален контрол имат нужда от хора и условия. Ако ще има такъв контрол нека се назначат хора и да има условия както за Митница,Гранична полиция , Фискален контрол. Кавалите от БГТОЛ реално могат само на граничните пунктове да оперират,няма нужда да стоят под сянка по пътищата в страната.
  • 7
    10
    Споко
    Либиецът е построил паркингдзи. И летище отвори. Само сватбата чакаме, ако не се е оженил тайно, както се и разведе изневеррника.
  • 5
    9
    Мнение
    Ама и аз минах и през румънско, и през унгарско, и все такива километрични опашки има по границите. С една разлика - никой не пречи на колите да си минават спокойно в лява лента.
  • 7
    8
    Дидо
    Който пише тези статии защо не отива направо с камерите на място и да снима задавайки въпроси към определените началници какъв е проблема вместо 5 човека да работят 10 или при недостиг на хора да назначат но истината е друга ,гледат заради шенген да са по малко работещи че и тях ще освободят почти всички
  • 0
    7
    мм
    на снимката румънци няма това е нашата митница за заплащана не такса мост едно платно свети зелен светофар за автомобилите другите не работят камионите са отделно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари