Издирват 17-годишно момиче от Дупница

0
Търсят се доброволци, които да съдействат на полицейските служители, обяви извънредно кметът Първан Дангов
Търсят се доброволци, които да съдействат на полицейските служители, обяви извънредно кметът Първан Дангов

Търсят се доброволци, които да съдействат на полицейските служители, обяви извънредно кметът Първан Дангов

17-годишно момиче от Дупница е в неизвестност от вчера, обяви извънредно кметът Първан Дангов, съобщи вестник Струма.

По време на своя отчет за 100 години от управлението си, той получи обаждане от местната полиция с призив граждани да се включат в търсенето на тийнейджърката Ивана Георгиева.

Тя е със слабо телосложение, много късо подстриган и е облечена с бледо розово шушляково яке, черни дънки и бели маратонки

Имаме нужда от доброволци, които да съдействат на полицейските органи за издирването на ученичка, която е в неизвестност от вчера. Полицаите ще имат нужда от хора, които да помогнат в претърсването на гориста местност, където има подозрения, че момичето може да бъде намерено. Призовавам жителите на Община Дупница и съседните населени места. Нека да бъдат екипирани и с подходящи обувки и фенери, а след това да се представят в Районното управление, че искат да помогнат“, каза кметът Първан Дангов.

Всеки, който има някаква информация може да се свърже с полицията на телефон 5 77 11 и 5 77 12 с код за Дупница 0701, или на 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бах ма'му!
    „...По време на своя отчет за 100 ГОДИНИ от управлението си...“?!!! Тоя мина и бай Тошо по продължителност на управлението!!! Или пък редакторката нещо е недоклатена и не внимава?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари