Издирвано 11-годишно дете е намерено от младежи

2
Малкото момче е потърсило помощ от момчетата и им казало, че няма къде да нощува
Малкото момче е потърсило помощ от момчетата и им казало, че няма къде да нощува

Малкото момче е потърсило помощ от момчетата и им казало, че няма къде да нощува

Момчето от Хасково, което издирваха в Димитровград, е открито от група младежи към 22:00 часа. Те са сигнализирали в полицията и вече е под тяхна защитата.

Група момчета от Димитровград са разпознали издирваното момче по публикацията ни и са сигнализирали на телефон 112, с което са дали край на издирвателните действия от страна на полицията в града, съобщава Parvomai.net. Момчето е намерено в района на ул. "Иван Вазов", то само е потърсило контакт с групата младежи, разказа Пламен Стоев, който е сигнализирал на спешния телефон.

Малкото момче е потърсило помощ от момчетата и им е казало, че нямало къде да пренощува. Преди младежите да разпознаят момчето, че е детето което се издирва, са търсили варианти как да му помогнат, защото детето ги е подвело, че живее в столицата.

Важна е развръзката на историята, че детето е открито и е на сигурно място и че има будни и съвестни млади хора, които са готови да окажат помощ на непознати и нуждаещи се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари