Издирваният от 20 дни Георги от Севлиево е намерен мъртъв

16
Той изчезна в гората край село Сенник
Той изчезна в гората край село Сенник

Мъртъв е открит Гошо от Севлиево, който бе в неизвестност от 7 юни тази година.

Близки и приятели на момчето организираха няколко претърсвания на района, в който Георги е видян за последно, но без успех, предаде DarikNews.bg

Тъжната вест за съдбата на момчето бе споделена във фейсбук групата "Да намерим Гошо".

"С огромна болка ви съобщавам, че Гошето е намерен, за съжаление не жив. Бог да спаси душата му! Благодаря на всички, който помагаха!", съобщи близка на момчето.

Георги е видян за последно на 7 юни, когато е бил заедно с баща си в село Сенник. Къщата им се намира точно до гората, към която се е отправил самият той. Бащата тръгва след него, но за съжаление не успява да го настигне. На другият ден е забелязан в около 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, където се губят и следите му.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -17
    1
    хехехе
    Дееба гнусния мангал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари