Издирването на Сашко продължава

1
И днес местните власти призовават всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията
И днес местните власти призовават всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията Снимка: Facebook

И днес местните власти призовават всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията 

Все още няма и следа от малкия Александър, който вчера се изгуби в Перник, съобщава БНР.

И към този час продължава спасителната операция по издирването на детето, което в петък привечер изчезна край Профилакториума в града.

Полиция с обучени кучета, много доброволци с дронове и термокамери обхождат всички паркове, водоеми и квартали, за да успеят да намерят момченцето, което е с тежка форма на аутизъм.

И днес местните власти призовават всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията в града.

Момчето се казва Александър, облечено е в сив суитшърт и носи със себе си розова плюшена играчка, обръща се на името Сашко. Любимата му песничка е Gummy Bear.

"Детето се изгубва в 15:50 часа. Бащата е бил с него на разходка. След като се качва в колата си, за да я обърне, установява, че детето го няма. Лошото е, че не вижда в каква посока тръгва то", споделя във Facebook Марио – познат на семейството на детето.

Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни, че всички служби са на крак в опит да открият детенцето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари