Издирването на Емил Боев ще продължи ударно през почивните дни

0
Това обяви брат му Мартин Боев
Това обяви брат му Мартин Боев Снимка: Facebook

Това обяви брат му Мартин Боев

Ето какво сподели той за спасителната акция към момента във Фейсбук:

"След доста мисъл по темата решихме че за седмичните дни засега спираме с обходите - на този етап сме :

- прекалено разцепени като часове в които можем да ходим

- доста от хората които познават терена не могат вече 10ти ден да са на линия 24/7

- Студовете са прекалени в момента, снега е висок и трудно се вижда какво е под него

- всички трябва да съберем нови сили и да се подготвим за нови походи, като погледнем семейство, работа и всичко което беше пренебрегнато 10 дена досега

- за да може да обходим наистина ефикасно една област трябва да сме минимум по 15 човека на едно и също място по едно и също време

Идеята ми е на този етап да направим уикенда пак един ударен обход, с график, с ясен маршрут който ще постна тук и в групата и с ясна комуникация. Ще ползваме тези делнични дни за да измислим къде точно, и по какъв начин, като веднага щом е ясно ще се постне в групата за да се дообсъди.

Засега ще останат няколко човека на терен, за да са на бърза реакция, както съм и аз, за сигнали подадени през телефона или до мен.

Информирайте всички приятели и познати - сърдечни благодарности за всички ОГРОМНИ усилия на десетките хора дотук - извинявам се лично ако поради липса на организация някой е дошъл и не е почувствал достатъчна организация че да е полезен, наистина се опитвам да го подобря".

Братът на изчезналото край Перник момче призова доброволците да не се отказват, а той лично ще продължава да работи с полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари