Издирван за стрелбата по Очите се предаде

0
"Опитвам се да се подготвя за най-лошия сценарий", заяви Марчо Марков
"Опитвам се да се подготвя за най-лошия сценарий", заяви Марчо Марков

Обвинен като част от организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов около 8.30 ч. тази сутрин се е явил заедно с адвокат в сградата на ОДМВР-Бургас, за да се предаде доброволно, съобщи 24 часа.

Марчо Марков, известен с участието си в „Сървайвър”, минути преди това в интервю пред bTV , заяви, че въобще не е очаквал случилото се на 8 юни. Тогава в ресторант „4You” в Слънчев бряг бе ранен Димитър Желязков, а гардът бе Александър – убит. Марчо е един от хората, които е бил в компанията на Кузманов.

Той е сред 8-те, пуснати за издирване от МВР часове по-късно. Тогава Марков също се предава доброволно, разпитан е като свидетел и е освободен. Останалите от компанията на Божо Кравата бяха арестувани по време на следствен експеримент в самото заведение.

Марко обаче не бе сред тях. Официалната версия на защитата му е, че той не е получил призовка. Така от края на юни той бе в неизвестност.

"Опитвам се да се подготвя за най-лошия сценарий", заяви Марчо пред bTV и допълни, че по никакъв начин не се чувства виновен.

9 са обвинените за участие в организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение с тартор Божидар Кузманов.

Освен Марков това Иван Терзийски, Димитър Николов, Силви Николаев, Георги Ивачев /обвинен и за опит за убийство на Очите/, Тодор Славов /обвинен и за убийство на гарда Александър Алексиев/, Радослав Димитров, Даниел Петков и Николай Иванов /последните двама са съдържатели на клуб Oxygen в Слънчев бряг/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари