Изчезналата актриса Линдзи Пърлман е намерена мъртва

3
Тялото на актрисата е открито в петък сутринта в жилищен квартал на Холивуд
Тялото на актрисата е открито в петък сутринта в жилищен квартал на Холивуд

Американската актриса Линдзи Пърлман, която беше обявена за изчезнала, е открита мъртва в Лос Анджелис, предаде Асошиейтед прес, като цитира полицията.

Тя е известна с участието си в редица телевизионни сериали, сред които "Централна болница", "Американска съпруга" и други, предава БТА.

Пърлман (43 г.) e видяна за последен път миналата неделя. След обявяваното й за изчезнала, разследващите призоваха обществеността да помогне със сведения за издирването й.

Тялото на актрисата е открито в петък сутринта в жилищен квартал на Холивуд, съобщиха от полицейското управление на Лос Анджелис. Органите на реда пристигнали на място след подаден сигнал. По-късно е установено, че това е Линдзи Пърлман.

Причината за смъртта и обстоятелствата около изчезването й се изясняват. 

Освен роли в редица телевизионни сериали, Линдзи Пърлман участва и в много театрални постановки в родния й град Чикаго, става ясно от биография, качена на личния уебсайт на актрисата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари