Избягалата от бомбардирания родилен дом в Харков Алина роди в София

0

Бебето проплака в "Майчин дом" след спешно цезарово сечение

Днес в 14:10 часа се роди първото украинско момченце в най-голямата в страната Университетска акушеро-гинекологична болница "Майчин дом".

То е с перфектните мерки 3610 кг и 50 см., като се появи на бял свят след спешно цезарово сечение, извършено от екипа на проф. д-р Иван Костов, д-р Иван Диков, д-р Георги Теменджийски, д-р Венера Чернева анестизиолог, Д-р Десислава Бекташева и д-р Ася Гуленова - неонатолози, акушерките Елизабета Нецова, Наталия Василева и Надежда Христова и анестизиологична акушерка Жанета Милева.

Майката и бебето се чувстват отлично, допълниха от лечебното заведение.

Украинката на име Алина благодари от сърце за грижите, професионализма и помощта, които са получили от екипа на "Майчин дом". Тя е на 30 години от гр. Харков с момченце на 5 години, когато бременна в 9-ти месец, след бомбардировка над родилния дом там, решава да потвърди убежище в България.

След тежко и трудно пътуване в продължение на повече от седмица, тя пристига благополучно в София, където на бял свят днес се появи вторият ѝ син.

Ръководството и екипът на СБАЛАГ "Майчин дом" честитят прекрасната новина на цялото семейство, като им пожелават здраве, мир и щастливи дни заедно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари