Избягал вълк от зоопарк в Хасково нападна дете

3
14-годишно момиче с рани от ухапванията на дивото животно
14-годишно момиче с рани от ухапванията на дивото животно Видео: NOVA

Заловиха избягалия вълк от хасковския зоопарк при среднощна акция

Междувременно стана ясно, че преди това той и нападнал 14-годишно момиче. В момента животното се намира в нова, по-здрава клетка в зоопарка в града, предаде NOVA

Видели са животното да излиза от гората. Започнали са да се отдалечават, но ги е нападнал в гръб. Раните по дъщеря ми са на пет шест места”, разказва майката на пострадалото момиче Мария Атанасова.

„Да бяха предупредили, че вълкът е избягал, а не да научаваме, след като стане фатален инцидент”, казва бащата на момичето Стоян Атанасов.

Родителите все още не знаят дали ще потърсят правата си по съдебен път от общината в Хасково.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари