Избраха Валентин Димитров за омбудсман на Русе

1
Защо общинските съветници гласуваха тайно зад параван?
Защо общинските съветници гласуваха тайно зад параван?

Защо общинските съветници гласуваха тайно зад параван?

Шестият опит на общинските съветници да изберат обществен посредник в Община Русе се увенча с успех.

На днешната сесия бяха гласувани трите кандидатури, допуснати до финала – на Валентин Димитров, Наталия Къснеделчева и Мариян Димитров.

По предложение на съветници гласуването бе тайно и всеки един пусна своя вот за един от тримата кандидати зад параван. След преброяването се оказа, че има човек, който е събрал необходимите 34 гласа или 2/3 от имащите право на глас, съобщи Русе Медиа.

Това е Валентин Димитров, който спечели с 35 гласа. Наталия Къснеделчева получи 15 гласа, а Мариян Димитров – 1 гласа. Избраният за обществен посредник положи клетва пред съветниците, след като стана ясно, че е избран за поста.

Новият омбудсман е бил 12 години лидер на местната КТ „Подкрепа“, както и бивш директор на Областна инспекция по труда в Русе. Единствен сред останалите трима кандидати има опит като омбудсман – от 2011 г. до 2013 г. е изпълнявал длъжността „Обществен посредник” на Община Ветово. Димитров е магистър по право от ЮЗУ „Неофит Рилски” и магистър по финанси от Стопанската академия „Д.А.Ценов” в Свищов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    32
    Рабчев
    Стига сте писали глупости точно Валентин е човека за тоя пост то злобата и завистта ви изяжда
  • 9
    31
    QCHECK
    ДупИтУ... Боже, прости ми че споменавам името ти, но... наистина имаме нужда от мозъчни операции за да изберем тази персона за... каквото и да е.
  • 13
    30
    мм
    Абе хора вие нормални ли сте Пенчо шушумига кмет Анатоли наркомана областен тоя измекяр крадец омбудсман Дупето че той хората с които крадеше в хлебна мая издаде на вас работа ли ще върши ама малко лежа ме го вкараха качествено чудо боклук!!!
  • 17
    29
    Стамат
    Това е възможно най-лошият избор.Вальо дупето го познавам от времето когато беше шофьор.Той никога нищо не е направил през живота си.Възможно най-големият подлец,мазник,лакей и корумпиран гъз.С тези обински съветници друго не може да се очаква.
  • 18
    28
    Наистина
    Не вярвам след това което четох че има демокрация лъжи измами по големи и от преди .комунисти измислини и уши на МВР още ще ни газят Срам и позор за Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари