Иво Пазарджиев кани русенци за обсъждане проблемите в града

0
Срещата е планирана за утре в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе
Срещата е планирана за утре в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе

Срещата е планирана за утре в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе

Председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев отправя покана към ангажираните институции относно проблемите с трафика на тежкотоварни МПС на територията на Русе и с рехабилитацията на ВиК мрежата.

Това е алтернативният вариант за провеждане на среща в по-широк формат, каквото е и искането от страна на група общински съветници в местния парламент, вместо планираното за петък, 26 август извънредно заседание на Общинския съвет.

Срещата е планирана за утре, четвъртък, от 18:00 часа в зала „Европа“ на Доходното здание в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Марко
    Какво да ги обсъждате,знаете ги много добре проблемите,аз ли да идвам да ти ги решавам,като неможете да се справите да идва друг, който може да се справи
  • 14
    4
    Гошо
    Както е тръгнало скоро целият град ще може да се побере в Доходното здание !!!!
  • 16
    3
    123
    С вашата безмерна некадърност превърнахте Русе в едно СЕЛО!
  • 16
    2
    Неуважаеми, иво
    Ние, търпеливите жители на гр. Русе, очакваме решения и действия!!! Очевидно досега общинските съветници са живели на друга планета или в друго измерение, след като не сте наясно с проблемите на града. Не прикривайте с пропаганда своята мекушавост, дебелащина и притворство.
  • 16
    1
    русенец
    Един от най-големите проблеми на града ни са утрепките от МВРО, които бяха патерица на герберастите! Нагли, некадърни, плъзнали навсякъде и по всякакви властови позиции! На следващите избори ще поправим тази грешка!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари